Kendő és sál megkötés

ÍGY KÖSD MEG A KÉZZEL FESTETT NŐI SELYEMKENDŐT, SÁLAT!

Tippek a Silkywaytől

Kendőt, főleg selyemkendőt az év minden szakaszában lehet és érdemes hordani. Ideális kiegészítő egy egyszínű felsőhöz, nadrághoz, kosztümhöz, feldobja, átalakítja a megjelenést. Ha egy adott kosztümhöz különböző selyemkendőket párosítunk, más-más hangulatot, megjelenést, stílust érünk el. 

A selyemkendőket hordhatjuk hétköznap, vagy elegáns megjelenést igénylő alkalmakkor, színházban, vagy sportpályán egyaránt. Attól függ, milyen stílust szeretnénk elérni, bármire alkalmas lehet egy jól megválasztott és elhelyezett selyemkendő! Sőt, ugyanazt a kendőt többféle ruhához is felvehetjük. Kendőink örök darabok, a női öltözék ideális kiegészítői. 

Silkyway selyemkendők, sálak - Ajándék ötletek nőknek
 


55*55 cm-es négyzetes selyemkendők esetében ideális a

- nyakon " csíkban" összehajtott módszer, ekkor az átlója mentén félbehajtjuk és feltekerjük, vagy a 
- "tengerészként" szintén átlóban félbehajtott és lazán megkötött módszer (feltekerés nélkül). 
- A selyemkendőt ebben méretet hordhatjuk csuklóra és bokára kötve is. Ez a megoldás azoknak ideális, akik nem szeretik, ha a nyakukon van valami, nem bírják a garbót, nyakláncokat sem, mégis fel akarják dobni valami extra színnel a megjelenésüket. A bokára kötött selyemkendő szexuális töltettel, jelleggel is rendelkezik, ezt évszázadok óta tudjuk... 
 - Selyemkendőt akár köthetünk a hajunkba is.


A 90*90 cm-es selyemkendőknél is több lehetőségünk van: 

 - Lazán a vállra teríthetjük, átlóján félbehajtva.
- Csípőre kötve, akár strandkendőként, akár szoknya fölé, akár farmerra. Ekkor az átlója mentén hajtjuk félbe és kötjük meg a csípőnkön.
 - Lazán, átlóján félbehajtva kétszer körbetekerjük és vagy elöl, vagy hátul megkötjük, a csomót pedig vagy elrejtjük a kendő alá, vagy direkt elöl hagyjuk lelógni. 


 


Hosszú, 40*150 cm selyemsálak megkötése:

- Estélyi ruhához lazán a vállunkra teríthetjük,
 - nyakban, hosszan lógva hagyhatjuk, tehetünk rá egy laza csomót, vagy egyik végét átdobhatjuk a vállunkon.
- Ha nem szeretjük, hogy lelóg, körbetekerhetjük annyiszor is, hogy ne maradjon lógó része, a csomót pedig alá rejthetjük. Nem kell félni, nem lesz melegünk benne még így sem.
- Selyemsálunkat hordhatjuk farmernadrág, szoknya, sort vagy más alsónk övtartójában, vagy csípőre kötve is!
 

 


Az oldalunkon látható selyemkendők egyedi, kézzel készített ajándékok lehetnek akár Karácsonyra, akár születésnapra, névnapra, évfordulóra, vagy akár nászajándékként esküvőre.

TIPP: Az azonnal elvihető, készleten lévő sálak, kendők  könnyen egyedivé tehetők személyes feliratokkal (nevekkel, idézettel...).

Termékek