Bemutatkozás

A Silkyway gondolata 2008-ban született meg, amit aztán kemény munka követett. Az első évek bizonyították, hogy az alkotás vágya és öröme olyan sodró lendületet tud adni, ami már egy kis csapatot is képes egyre tovább vinni, ösztönözni.

A rajzasztaltól, tervezéstől indulva tehát, fokozatosan épült fel az a rendszer, ami több mint tíz éve a világhálón is láthatóvá, elérhetővé tette a Silkyway termékeket. Mára a megrendelők rajzaiból születő mintákon túl, több mint háromszáz féle egyedi, Silkyway minta több színváltozatban is megvalósult, így több ezer selyemsál, kendő festésen vagyunk túl. Mindez azt is mutatja, hogy a selyemfestés, mint technika és a képzelet összekapcsolódása végtelen lehetőség ad, olyan teret nyit, amin érdemes újra meg újra elindulni.

A Silkyway-re jellemző egyedi forma- és színvilág a selyemkendőkre, sálakra álmodva minden nőnek képes megadni a különlegesség és megismételhetetlenség érzését.

Fontos szempont a kezdetek óta, hogy a szép kendők és sálak elkészítése mellett maximális figyelmet kapjanak a Vásárlók, az interneten érkező Látogatók, akik inspiráló kérdésekkel, kérésekkel keresnek meg és új, érdekes feladatokat hoznak. Ez a kölcsönösség tehát a kulcsa a folytonos megújulásnak.


Folyamatosan változó világunk, a gazdasági környezet a Silkyway életére is hatással van. 2018. őszétől a Silkyway ezzel az új weboldal elindításával, a rendelési lehetőségek módosításával működik tovább.

Remélve, hogy eddigi hű Vevőink és Látogatóink ezután is a Silkyway mellett maradnak, és az Új Érdeklődők is megtalálják majd, amit keresnek, jó böngészést kívánok!
Üdvözlettel:

Turoczki Márta
a Silkyway tulajdonosa