Saját minták

Tíz éve gyűlnek a minták, a Silkyway saját szellemi termékei

Egy valóban egyedi mintát megalkotni kihívás és lehetőség egyben. Kihívás, mert kevés csak szépet rajzolni, a mintának valahol - nem tudni pontosan hol -, de menet közben életre kell kelnie, hogy felfedezhessék, megláthassák benne mások is a szeretni valót.
Ugyanakkor lehetőség is újat, egyedit tervezni, mert minden egyes újabb vonal esélyt ad egy addig soha nem létező létrejöttének. És ez nagyszerű érzés annak, aki alkot. Ez maga a szabadság.

2018-ra több, mint 3300 fotó került fel az elkészült kendőkről, sálakról korábbi weblapunkra. Közben saját, rendszeresen használt és Vásárlóink körében is kedvelt mintáink száma több mint háromszáz fölé emelkedett.

A mintákat 2018 nyarán leválogattuk, frissítettük, és rendszerünk átdolgozását követően új formában elérhetőek.
Folyamatosan alkotunk, rajzolunk most is, hiszen a téma kimeríthetetlen, bármelyik kategóriáról legyen szó. Mintacsoportjainkból témák szerint rendszerezett ízelítő látható a
Kirakat menüpont alatt.


A weboldalon elhelyezett  és a Kirakatban látható képek csupán arra hivatottak, hogy megmutassanak egy-egy példát a korábban készült munkák közül, s látható legyen, hogy minden egyes újabb sál és kendő valóban egyszeri és megismételhetetlen színei révén. 

Termékek