Egyedi tervezés

 

Az egyedi tervezés sokféle lehetőséget rejt magában. Álljon itt ezekből egy kis ízelítő!

Gyerekek rajzai

A gyerekek végtelen kreativitása megkérdőjelezhetetlen. Csodákat tudnak létrehozni, ők valóban szívből alkotnak, igazi művészek. Éppen ezért csodálatos ajándékok születhetnek a kezük nyomán!
Festettünk már egészen pici csemete rajzaiból sálat a nagyiknak, nagyobbacskák, ballagó ovisok, iskolások alkotásaiból búcsúajándékot óvó néniknek, tanító néniknek. Sőt, akadtak a még nagyobbak között is olyanok, akik osztályközösségként együtt készítettek egy tervet, ami alapján műhelyünkben kendőre festve jelenhetett meg a kedvenc tanárnőnek szánt kép, üzenet.

A gyerekek maguktól képesek megtalálni a legjobb témát, elég csak néhány támpontot adni, például ami a méretet illeti... (Bővebben erről itt.)

 

Alkot a család

Mindenkit, kicsiket és nagyokat biztatunk, ragadjon bátran ceruzát és tervezzen együtt a család! Ez még a közös élményt is megadja, azon túl, hogy a végeredmény egy különleges, igazán egyedi selyemkendő, vagy sál lesz.
Tanúink azok az apukák, akik a gyerekeikkel szövetkezve, a legnagyobb titokban készültek arra, hogy maminak Anyák napjára valami szépet, valami megismételhetetlent adjanak. Minden esetben sikerült!

 

Felnőttek a tervező asztalnál

Nem állítható, hogy a legkönnyebb feladat volna felnőttek rajzait, képeit sálakra, kendőkre "átírni", de erre is volt már példa.
Festettünk már estélyi ruhához stólát, menyasszonyi ruhához alapanyagot, hastánchoz selyemfátylat, nyaraláshoz strandkendőt. Mindet a megrendelő elképzelései szerint. Ez persze sok egyeztetést igényel, de végül mindig megtaláltuk a megoldást - együtt!

 


Céglogó és arculati színek

Referenciáink között számos olyan cég, szervezet megtalálható, amely jelentőséget tulajdonít az egyedinek. Sokszor találkozunk az igénnyel, amit marketingesek, rendezvényszervezők fogalmaznak meg, jó az, ha szépek is az összetartozást kifejező öltözékkiegészítők. Velük is közösen igyekszünk létrehozni a leginkább arculathoz illő mintát, megtalálni a legmegfelelőbb színárnyalatokat, megalkotni az egyedi sálakat, kendőket. Előfordul, hogy meglévő mintáink inspirálják ezt a munkát, de ilyenkor is végtelen lehetőség áll előttünk...

 

Az azonnal elvihető, már kész termékeink egyedi felirattal - nevekel, idézettel - is személyre szabhatók!

Termékek