Ezeket a mintákat hordd 2013 őszén!

divatos minták 2013. ősz-tél

 A 2013/14 őszi-téli szezonban egyértelműen a tobzódó mintákról szól: legyen az virágos, absztrakt, csíkos vagy kockás, grafikus, tribal, etno, mozaikmintás, fotónyomatos, esetleg bélyegmintás. Mondhatjuk, hogy mindegy az egyedüli szabály, hogy mintás legyen.

Íme egy összeállítás a legtrendibb mintákból a Patternbank válogatásában.

 

Marc Jacobs is merész mintákkal dobta fel klasszikus vonalú ruháit, Donna Karan pedig a kis feketét gondolta újra, aszimmetrikus vonalakkal kiegészítve a különleges, elegáns darabjait.

A kockás mintától sokan ódzkodnak, de mi egyértelműen imádjuk! A kockákba feliratot is választhattok, de visszafogott szürke-pink megoldást is választhattok. Ha féltek egy nagyobb ruhadarabból beszerezni kockás mintájút, akkor ajánljuk, hogy mozaik selyemkendőink közül válogassatok.

 

divatos minták 2013. ősz-tél - kockás selyem sálak, kendők

Mozaik selyem sál többféle színben

A következő szezonban az eltúlzott, nagy minták, apró virágok és kockák szinte kötelező jelleggel jelennek meg a ruhatárakban.

 

divatos minták 2013. ősz-tél - virágos kendők selyemből, cseresznyevirágos kendő

Cseresznyevirágos apró mintás selyem kendő

 

A Givenchy kollekciójában a fekete ruhadarabokat meglepő vonalakkal, nagy mesefigurákkal és rengeteg, színes apró virággal dobták fel a tervezők. Yves-Saint Laurent-nál is hangsúlyos a fekete – hol merész színekkel, hol ártatlan, aprómintás ruhákkal kombinálva.

 

Originally posted 2013-08-28 13:13:21. Republished by Blog Post Promoter

Leave a Comment