Silkyway selyemfestő műhely telefonszám, elérhetőség+36 20 929 1011

Hívható: hétfőtől - péntekig 9-17 óráig

Cím: 2142 Nagytarcsa, Cserfa u. 2. (időpont kérésre)

E-mail: rendeles@silkyway.hu

 

Bevásárlókosár - 0,00 Ft

Az Ön bevásárlókosara üres.

Vissza az előző oldalra

Tervezés

Vevői kérésre készülő selyem kendők, sálak. Ajándék ötletek nőknek minden alkalomra, a te elképzeléseid szerint. Ajándék ötlet az egyedi ajándékok kedvelőinek


Nálunk megválaszthatod, milyen mintát, színt, formát, hangulatot szeretnél látni a selyemkendődön. Az egyedi, kézzel készített termékeknek az az óriási előnye, hogy minden a vevői elképzelésekhez igazítható. Ha van olyan fényképed, rajzod, gyermeked rajza, vagy céged arculata - logo vagy egyéb elemek -, amiből kiindulhatunk, töltsd fel a képet, és kérj egyedi selyemkendő tervet tőlünk.

Így olyan ajándék lehet a tiéd, mely szeretteidre van szabva, csak nekik készül kedvenc színeikkel. Igazi meglepetés ajándék nőknek  Karácsonyra, születésnapra, vagy évfordulóra, esküvőre. Kérhetsz céges üzleti vagy protokoll ajándékot üzletfeleidnek, amely diszkréten hordozza a céged színeit, vagy adhatsz külföldi ügyfeleidnek magyar motívumok ihlette selyemkendőt, selyemsálat.

Egyedi selyemkendő készítését tervezési díjért tudjuk vállalni, mely mintától, bonyolultságtól függően 1500-15.000 forintig terjedhet. Kérlek, a minta vagy elképzelésed leírásának/fotójának elküldésével kérj árajánlatot tervezési díjunkra. 

Nézd meg az eddig elkészült vevői kéréseinket, és álmodd meg a saját selyem ajándékodat.

 

Karácsonyi ajándék nőknek - egyedi, kézzel festett női sálak, kendők. Táncosnőnek arcképpel és verssel díszített selyemsál.

A képen látható sálat egy táncos hölgynek készítettük ajándékba. A sál két végén két "kép" látható, egy közeli arc egy fénykép alapján és egy tánc közbeni, szintén fénykép alapján. Közben színátmenetes festés és egy vers található.

Ereszd el a fantáziád, és kérd kedvenc mintádat, vagy örvendeztesd meg barátaidat, szeretteidet egy egyedi, nekik tervezett selyem kendővel, sállal. Garantáltan öröm lesz az ajándék átadásakor!

Bármely más ötletedet is szívesen megvalósítjuk.