Silkyway selyemfestő műhely telefonszám, elérhetőség+36 20 929 1011

Hívható: hétfőtől - péntekig 9-17 óráig

Cím: 2142 Nagytarcsa, Cserfa u. 2. (időpont kérésre)

E-mail: rendeles@silkyway.hu

 

Bevásárlókosár - 0,00 Ft

Az Ön bevásárlókosara üres.

Bemutatkozás

Mécs-Szilágyi Nóra, alapító és a Silkyway

Mécs-Szilágyi Nóra selyemfestő - Silkyway Art Kft.

Nóri kiskora óta foglalkozott különböző kézműves technikákkal, de szakmaként csak 2009-ben választotta a selyemfestést és textiltervezést.

Közgazdászként  a kereskedelem, a marketing, a nemzetközi kapcsolatok és a kultúraközi kommunikáció volt a szakterülete. Egy bátor lépést követően Nóri felhagyott addigi munkájával és belevágott egy teljesen új területbe, a selyemfestésbe. Fokozatosan fejlesztette képességeit, a rajztól a színharmóniákig, a technikai alapozástól a művészi megjelenítésig, belső képek realizálásáig. 2010-ben már kolléganőkkel az oldalán alkotott és a szakmai siker sem maradt el.


A Silkyway-nél a kezdetektől arra törekszünk, hogy a szép kendők sálak elkészítése mellett maximális figyelmet adjunk vevőinknek, látogatóinknak. Közel 300 mintával rendelkezünk és folyamatosan tervezünk, rajzolunk, alkotunk tovább. Ebben vásárlóink is segítségünkre vannak, hiszen sokszor inspiráló kérdésekkel, kérésekkel keresnek meg minket.

A selyemsálak, a színek birodalma egy olyan világ, ahová mindenkinek érdemes bekukkantani, ahol jó elidőzni.

     

Mit csinál a selyemfestő?

  • egyedi alkotásokat tervez és valósít meg
  • kiegészítőket (sálak, kendők, táskák, ékszerek), lakberendezési tárgyakat és ruházatot tervez egyedi igények szerint is
  • meglévő/hozott anyagot fest, átalakít
  • egy edi megoldásokat kínál selyemből

 

Válogass a késztermékeink közül, vagy rendelj teljesen egyedi kendőt, sálat a Silkyway webáruházban!

 

Silkyway selyemfestő műhely - matyó stóla festése. Ajándék nőknek születésnapra, névnapra, évfordulóra, Karácsonyra. Magyaros ajándék.