Silkyway selyemfestő műhely telefonszám, elérhetőség+36 20 929 1011

Hívható: hétfőtől - péntekig 9-17 óráig

Cím: 2142 Nagytarcsa, Cserfa u. 2. (időpont kérésre)

E-mail: rendeles@silkyway.hu

 

Bevásárlókosár - 0,00 Ft

Az Ön bevásárlókosara üres.

Selyem kendők a hajban! Nem csak a nyakadban hordhatod!

Lejárt a hajpántok, csatok, hajtűk kora, az idei tavasz slágere: selyemkendő a hajban!

Hajban is hordhatod a kendőket, sálakat. Fejkendő, sál, kendő fejre, hajba.Elsősorban hosszú hajú leányzóknak ajánljuk a különleges megoldást, ám a rövid fürtöket is meg lehet bolondítani egy tavaszi selyemkendővel!

Ez a hajviselet nemcsak divatos, de elképesztő módon fel lehet vele dobni a megjelenésünket, ezért már kifejezetten hajba való kendőket is nagy örömmel készítünk. Az ember lánya gyakran kerül abba a lehangoló helyzetbe, mikor a szekrényét kitárva ráeszmél; unja ruháit, már egyszerűen nem tud mit felvenni. Kevesen tehetik meg, hogy minden ilyen alkalommal vásárlókörútra indulnak, ráadásul van, hogy sietségben vagyunk, és azonnal ki kell találni valami csinos outfitet aznapra. Ilyenkor jön képbe a selyemkendő, amiből érdemes több színt is beszerezni, hogy minél több ruhához kombinálhassuk. A legegyszerűbb, egyszínű ruháinkat is feldobhatjuk velük, ráadásul ki is tűnünk vele a sokaságból, hisz ez nem egy átlagos hajviselet.

Egy egyszerű balerinacipővel, lenge szoknyával, kifejezetten passzol a tavaszi hangulathoz, a napsütéshez, de természetesen a megfelelő sminkkel társítva egy nyári buliban is nyert ügyünk van a selyemkendővel.

 

Nem is maradt más kérdés, mint a bűvös „hogyan?”. A selyemkendő elhelyezéséhez nincs szükség különösebb kézügyességre, elég, ha tudunk fonni. Egyik kedvenc módszerünk a következő: hajunkat dobjuk át a vállunkon, rendezzük őket egy oldalra, helyezzük el úgy a fejünkön a kendőt, mintha hajpántot akarnánk belőle csinálni, de ne a tarkónknál kössük össze a két végét, hanem a csomó oldalt legyen, a fül környékén. Miután megkötöttük, válasszunk ki hajunkból egy loknit, amit aztán osszunk két részre. Ezt kell összefonni a kendő egyik szárával, az lesz tehát a harmadik rész. A fonás végéhez érve, kössük meg egy fekete hajgumival, majd jöhet a selyemkendő másik szára, végezzük el ugyan ezeket a mozdulatokat! A hajunk maradékát hagyjuk oldalt, a vállra omlani és kész is a bájos tavaszi hajviselet, nem mellesleg randizni kitűnő!

Aki nem akar ilyen komplett frizurákba bonyolódni, használja a selyemkendőt hajpántként, így imádnivaló, 80-as évek hatást érhet el. Az extrémeknek ajánljuk a selyemkendő homlokon való, „hippis” átkötését, klasszikusoknak, romantikusoknak pedig a konty körbetekerését.

Látogass el hozzánk, nézd meg az óriási választékot, dobd fel selyemkendőink segítségével a megjelenésed! Érdemes mintás darabokat választani, így őrült, nyári hangulatba hozhatod magad és másokat is. 

 

Hordj selyem kendőt, sálat a hajadban, hajpántként