Silkyway selyemfestő műhely telefonszám, elérhetőség+36 20 929 1011

Hívható: hétfőtől - péntekig 9-17 óráig

Cím: 2142 Nagytarcsa, Cserfa u. 2. (időpont kérésre)

E-mail: rendeles@silkyway.hu

 

Bevásárlókosár - 0,00 Ft

Az Ön bevásárlókosara üres.

Vissza az előző oldalra

liliomos női selyem kendő ajándék nőknek türkiz lila zöld narancs

Liliomok selyemkendő-05-55×55 cm

Legyél az első aki véleményt ír erről a termékről

14 990,00 Ft
Érdeklődjön telefonon!

Ismertető:

A liliomok élethűen, részletesen kidolgozottak ezen a selyemsálon, mintha magunk is ott lennénk a virágzó réten és élvezhetnénk illatukat, élénk színpompájukat.

Ajándék nőknek készletről, azonnali átvétellel! Egyedi női kendők, sálak selyemfestéssel.

Díszdoboz selyem sálak, kendők átadásához - Ideális ajándék kiegészítő többféle színben

Egyedi alkotások kézzel festve

 
 

Egyéni feliratok selyem kendőkre, sálakra. Kézzel festett ajándék nőknek.

 

Részletek

Akár egy realista festmény, a liliomok élethűen, részletesen kidolgozottak ezen a selyemsálon, mintha magunk is ott lennénk a virágzó réten és élvezhetnénk illatukat, élénk színpompájukat. 

Többféle színben és méretben létezhet, ahogy szeretnéd!

Régóta szerettem volna megfesteni az út szélén látható liliomokat, melyek mára már elvirágoztak a legtöbb helyen, de ez a kendő megörökíti majd őket.Gyönyörű narancs színüket minden nap megcsodáltam a környező utcákban, de a város sok pontján találkoztam velük.

Gyönyörű pasztell vagy élénk színű selyemkendő többféle színben, kerettel. Arany kontúrja miatt elegáns, ünnepi megjelenést kölcsönöz!

Fiataloknak és idősebbeknek egyaránt hordható lágy selyemkendő.

Kötheted a nyakadba, ruhádra, táskádra, de a hajadban is jól mutat!

 

Liliom mint szimbólum

 

A tisztaság, ártatlanság de bódulat szimbóluma is. Az egyetlen virág, amit Krisztus nevén nevez az Újszövetségben, ezért már nagyon korán annyira népszerű lett, hogy végül V. Pál pápa 1618-ban jónak látta szabályozni művészi felhasználását. A tisztaság szimbólumaként Máriához és a szentekhez rendeljük, az Énekek énekében emlegetett liliom is Máriára utal, a kiváltságot jelképezve. A Bibliában a liliom még az isten akaratára való hagyatkozást, vagyis a gondviselést is jelképezi („Nézzétek a mezők liliomát, hogyan nőnek, nem fáradoznak, nem szőnek-fonnak”).

Egészen más értelmezés szerint a liliom bibéje miatt a nemzés szimbóluma is, a francia királyok a faj fennmaradása miatt választották. (Bourbon liliom) A liliom erős, fűszeres bódító illata ellentétben áll megjelenésével, a szellem és az érzékek együttesét, ellentétét is jelezheti.

 

Ha te is szeretnél üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, keress bizalommal a 20*515-8074-es telefonszámon, vagy a silkyway@selymetfestek.hu e-mailcímen.

Az oldalamon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

További információk

Színek narancssárga , rózsaszín , türkizkék , zöld, citromsárga
Szín rózsaszín, türkiz, zöld, sárga, narancs

Írja le saját véleményét

Vélemény írása erről: Liliomok selyemkendő-05-55×55 cm

Még ezeket a termékeket ajánljuk
Boglárka selyem sál-14-40×150 cm Lélekrajz kendő-04-90×90 cm Rácsos Matyó selyemsál-16-40×150 cm Nyugalom szigete selyem sál

Nyugalom szigete selyem sál

Ára: 8 500,00 Ft