Silkyway selyemfestő műhely telefonszám, elérhetőség+36 20 929 1011

Hívható: hétfőtől - péntekig 9-17 óráig

Cím: 2142 Nagytarcsa, Cserfa u. 2. (időpont kérésre)

E-mail: rendeles@silkyway.hu

 

Bevásárlókosár - 0,00 Ft

Az Ön bevásárlókosara üres.

Vissza az előző oldalra

Tervezés

Vevői kérésre készülő selyem kendők, sálak. Ajándék ötletek nőknek minden alkalomra, a te elképzeléseid szerint. Ajándék ötlet az egyedi ajándékok kedvelőinek

Nálunk megválaszthatod, milyen mintát, színt, formát, hangulatot szeretnél látni a selyemkendődön. Az egyedi, kézzel készített termékeknek az az óriási előnye, hogy minden a vevői elképzelésekhez igazítható. Ha van olyan fényképed, rajzod, gyermeked rajza, vagy céged arculata - logo vagy egyéb elemek -, amiből kiindulhatunk, töltsd fel a képet, és kérj egyedi selyemkendő tervet tőlünk.

Így olyan ajándék lehet a tiéd, mely szeretteidre van szabva, csak nekik készül kedvenc színeikkel. Igazi meglepetés ajándék nőknek  Karácsonyra, születésnapra, vagy évfordulóra, esküvőre. Kérhetsz céges üzleti vagy protokoll ajándékot üzletfeleidnek, amely diszkréten hordozza a céged színeit, vagy adhatsz külföldi ügyfeleidnek magyar motívumok ihlette selyemkendőt, selyemsálat.

Egyedi selyemkendő készítését tervezési díjért tudjuk vállalni, mely mintától, bonyolultságtól függően 1500-15.000 forintig terjedhet. Kérlek, a minta vagy elképzelésed leírásának/fotójának elküldésével kérj árajánlatot tervezési díjunkra. 

Nézd meg az eddig elkészült vevői kéréseinket, és álmodd meg a saját selyem ajándékodat.

 

Karácsonyi ajándék nőknek - egyedi, kézzel festett női sálak, kendők. Táncosnőnek arcképpel és verssel díszített selyemsál.

Például a képeken látható sálat egy táncos hölgynek készítettük ajándékba. A sál két végén két "kép" látható, egy közeli arc egy fénykép alapján és egy tánc közbeni, szintén fénykép alapján. Közbe színátmenetes festés és egy vers található. Tervezési díja 2000 ft, a sál pedig 8000 ft.

Ereszd el a fantáziád, és kérd kedvenc mintádat, vagy örvendeztesd meg barátaidat, szeretteidet egy egyedi, nekik tervezett selyem kendővel, sállal. Garantáltan öröm lesz az ajándék átadásakor!

Bármely más ötletedet is szívesen megvalósítjuk.


Csökkenő irány beállítása

terméket
Csökkenő irány beállítása

terméket