Silkyway selyemfestő műhely telefonszám, elérhetőség+36 20 929 1011

Hívható: hétfőtől - péntekig 9-17 óráig

Cím: 2142 Nagytarcsa, Cserfa u. 2. (időpont kérésre)

E-mail: rendeles@silkyway.hu

 

Bevásárlókosár - 0,00 Ft

Az Ön bevásárlókosara üres.

Vissza az előző oldalra

Matyó

Matyó motívumok inspirálta Silkyway selyemsál kézzel festve

Matyó motívumok, modern színekben! Hogy bárhova felvehesd, élénk színekben, merész színkombinációkban festettük meg a kollekció darabjait. Saját tervezésű matyó motívumokkal díszített selyemsál, mely közkedvelt azok körében, akik szeretik a hagyományos magyar motívumokat modern felfogásban.

A matyó motívumok a legkedveltebb vevőink körében, hiszen ezek a legismertebb, legelterjedtebb magyar motívumok. Mi a Silkyway selyemfestő műhelyben az autentikus színektől eltérő, új felfogásban is festjük a matyó motívumokat, melybe belefér a divatszínek használata, kombinációja, például türkiz-barna, szürke-rózsaszín párosítás, vagy egy-egy szín köré épített hangulat, például arany-barna-bézs vonal. Így könnyen beleilleszthető bármely ruhatárba, legyen az elegáns, vagy hétköznapi megjelenés.

Ideális ajándék külföldön élő magyar rokonainknak, vagy üzletfeleinknek, ha valami magyar kultúrát hordozó ajándékot szeretnénk adni emlékül. Magyar motívumokkal megfestett alkotásainkat a Köztársasági Elnöki Hivatal is ajándékozza partnereinek. 

 


Csökkenő irány beállítása

terméket
Csökkenő irány beállítása

terméket