Silkyway selyemfestő műhely telefonszám, elérhetőség+36 20 929 1011

Hívható: hétfőtől - péntekig 9-17 óráig

Cím: 2142 Nagytarcsa, Cserfa u. 2. (időpont kérésre)

E-mail: rendeles@silkyway.hu

 

Bevásárlókosár - 0,00 Ft

Az Ön bevásárlókosara üres.

Az év színe 2013-ban a smaragdzöld! Hordd te is kiegészítőkben: egyedi selyem sálak, kendők formájában

Az év színe cím nyertese: a smaragdzöld

 

A Pantone megsúgta, hogy a 2013-as év divatszíne a smaragdzöld lesz! A Pantone híres színskálája idén már 50 éve szolgálja a nyomdaipari cégeket, lakberendezőket és dizájnereket azzal, hogy minden évben közzé teszi melyik árnyalat lesz az adott évben a trendi.

Ez idén is így történt, amikor is bejelentették a 17-5641-es színárnyalatot, mely a smaragdzöldnek felel meg. Óriási lelkesedés fogadta a hírt, nem csak a divatvilágban, de a hétköznapi emberek körében is. Végre egy szín, ami szinte mindenkinek jól áll! Egy szín, ami bőrünk árnyalatától függetlenül passzol hozzánk; lehetünk hófehérek és lehet kreol színünk; zöldet így-is, úgy-is bátran hordhatunk. Ugyan ez igaz a szemszínekre is; kékszeműek, barnaszeműek és természetesen a zöldszeműeknek is kedvez az idei divatszín. A smaragdzöld persze nem feltétel, a zöld bármely árnyalata trendi. Olyan híres divattervezőket ihletett meg a bejelentés, mint Vera Wang és a Gucci.

De a H&M, Zara és F&F közkedvelt márkák is zöld holmikkal feltankolva várják a boltkórosokat.

Év színe 2013 / smaragdzöld öltözék selyem sállal
Gyurma selyemsálunk ideális kiegészítő az idei évre

Mi is aktívan követjük a divatot, trendeket, így a smaragdzöld híre természetesen már hozzánk is eljutott, ezért gőzerővel gyártjuk a selyemsálakat a zöld minden árnyalatában.  A selyem kivételes anyaga lehetővé teszi a kifinomult színárnyalatokat és azok teljes intenzitását, ami nem biztos, hogy megvalósítható egy textilből vagy műszálból készített anyagon. Selyemsálak aktuálisak tavasszal, például egy krémszínű ballonkabáthoz, de akár egy sima, fehér inget is fel lehet vele dobni.

Zöldes színű selyemsáljaink nyáron is megállják a helyüket: egy-egy, lenge nyári ruhát érdemes megbolondítani vele, illetve hűvösebb nyári estéken magunkra boríthatjuk: szuperelegáns, mégis könnyed hatást elérve.

Természetesen nem muszáj az egyszínű daraboknál maradni, a bohóbbak mintás selyemsálakra is szert tehetnek, eleget teszünk az egyéni kívánságoknak is.

Tündökölj 2013 színében, smaragdzöld selyemsálban!

zöld szín 2013-ban - smaragdzöld a nagy kedvenc