Selyemkendők

 

Hundertwasser házak inspiráció selyemkendő kicsiben

 

Ha szereted az egyedi megjelenést, fontos számodra a kézzel készített ajándék, és szereted a selyem lágy esését, akkor jó helyen jársz!

A Silkyway márka termékpalettáját elsősorban a kézzel festett selyemsálak, selyemkendők teszik ki, melyek tiszta hernyóselyemből, egyedi tervezés, elképzelés alapján, több méretben és színben, rengeteg stílusban elkészített alkotások. Bármely eddig elkészült termékünket saját ízlésedre alakítva is megrendelheted az “egyedi selyemkendő” gombra kattintva. Ideális ajándék születésnapra, névnapra, évfordulóra.

Alkotásainkat magánszemélyek, valamint neves cégek vásárolják, rendelik egyedi igényeik szerint. Rendszeresen készítünk selyemkendőket a Köztársasági Elnöki Hivatalnak, valamint multinacionális cégeknek, bankoknak és egyéb intézményeknek is. A selyemkendő kis méretének köszönhetően ideális protokoll ajándék üzleti partnerek részére külföldi utazások során is!

Célunk, hogy a mai gépiesített világban hordható művészi alkotásokat („wearable art”) hozzunk létre azok számára, akiknek ugyanúgy fontos és értékes az emberi kéz által alkotott termék, mint nekünk.

Az elmúlt években számtalan magánszemélyhez és céghez jutottak el alkotásaink, mindenhol örömteli fogadtatásban részesültek. Ez számunkra azt az üzenetet hordozza, hogy a személyes törődésnek, az emberi művészeti tevékenységnek van létjogosultsága.

Magyar magántulajdonban lévő kis manufaktúra vagyunk, ahol fontos az emberi munka, az alkotói szabadság, az emberi értékek.

Nézz be webáruházunkba, ahol megtekintheted teljes választékunkat:

http://silkyway.hu/selyem-kendo-sal.html

 

Leave a Comment