Termékek

Silkyway selyemkendők, selyemsálak, selyem ékszerek, selyem kiegészítők

A Silkyway selyemfestő műhely kendői, sálai

Kizárólag egyedi festésű, kézzel készített, tiszta selyem kendőkre, sálakra, festünk, alkotunk. Ha szereted a selymet, akkor jó helyen jársz!

Termékeink nagy része kézzel festett női kendőkből, sálakból áll, melyeket először papíron tervezünk meg, majd megalkotjuk selyem anyagon.

Kiemelkedő minőségű, Franciaországból hozatott selyemfestékkel dolgozunk, melyet gőzöléssel fixálunk, hogy tartós és élénk színű legyen.

Alapvetően pongé 5 vastagságú hernyóselyemmel dolgozunk, kendőink, sálaink ebből az anyagból készülnek,  kézzel szegve.

Termékeinkhez használati útmutatót adunk, melyen mosási és vasalási javaslatot tartalmaz. A selyemkendőinket kéz meleg vízben, természetes (növényi, natúr) szappannal, samponnal, vagy selyem-, vagy gyapjúmosószerrel ajánljuk mosni, és nedvesen, hátoldalán vasalni. Forró vasalót is lehet használni, hiszen nem műanyag, hanem selyem a kendő, ezért nem olvad meg.

Rengeteg mintával dolgozunk,  magyar motívumokat, és egyéb absztrakt motívumokat is alkalmazunk, hogy minden korosztály megtalálja a tökéletes ajándékot.

Folyamatosan bővítjük a termékpalettánkat, jelenleg az alábbi kategóriákat alakítottuk ki:

  • Magyar motívumok: matyó, jászsági, kalocsai, kalotaszegi és egyéb magyar motívumok felhasználásával készült sálak, kendők
  • Virágos női kendők: nárcisz, rózsa, és egyéb népszerű virágos motívumok
  • Modern: nonfiguratív, geometrikus megjelenésű kendők, sálak
  • Állatok, tájak: tengeri élővilág, cica, pillangó és más állatos kendők
  • Kultúrák: kelta motívumok, afrikai, törzsi motívumok, stb.
Teljesítünk egyéni megrendeléseket is, nézd meg, eddig milyen kendőket rendeltek vevőink!
Céges ajándék ötletekkel is szolgálunk cégek részére – készítünk kis szériás termékeket hostesseknek, munkatársaknak vagy üzleti partnereknek tárgyalásokon, rendezvényeken átnyújtható reprezentatív, egyedi selyem kendőket, sálakat.

Ha megálmodtál valamit selyemből, keress minket bizalommal, hogy megbeszéljük a részleteket. Sokféle technikával, festékkel dolgozunk, különböző méretekben, biztos a te igényedre is megtaláljuk a megoldást!

Leave a Comment