2013. őszi hónapjainak divatszínei

elefant selyem kendo ajandek tanaroknak

2013 őszi hónapjainak divatszínei

Hamarosan beköszönt az ősz, így mi is körbenéztünk, hogy a divatdiktátorok bemutatói alapján milyen színekben öltözünk ezen az ősszel.

Marc Jacobs őszi kollekciója a bronzos és rozsdás avarszíneket kombinálja. Az aranyló barnákat, a meleg sárgákat és a tompa homokárnyalatokat együtt hordhatjuk, de 2013 divatszínét a smaragdzöldet vagy narancsvöröset is kombinálhatjuk a barnákkal. A Fendi divatház ötlettárában szintén barnákkal találkozunk, azonban nem kell félni ettől a színtől, már réges rég elveszítette öregítő tulajdonságát. A lényeg, hogy különböző telítettségű barnákat – tompát, élénket, világosat és sötétet – használjunk, majd dobjuk fel 1-2 divatszínnel.

Mi az Áramlás kendőnk meleg Sienna barnáit hol türkizzel, hol padlizsán lilával és halvány barackkal kombináltuk.

Áramlás selyemsálak többféle színben

A Gucci divatház idén a türkizt helyezte előtérbe, melyet olajzölddel és indigókékkel álmodtak meg a tervezők a kifutóra. Ha alapvetően meleg színeket használsz barnával, illetve sárgás, narancsos tónusokkal, a türkiz sokkal szelídebbé és vidámabbá válik. Ha túl soknak és erősnek tartod a türkizt egy nagyobb ruhadarabon, akkor csak egy kiegészítőt szerezz be pl. egy kis táskát vagy a Szerelemfa selyemkendőnket.

 

Ajándék ötletek nőknek - Silkyway selyem kendők, sálak kézzel festve

Szerelemfa selyemkendő

A Burberry Prorsum kollekciója visszafogott, nőies stílusban tálalja a narancsszínt, melynek erejét feketével és fehérrel tompíthatjuk.

A Blumarine a bézst, a krémszínt és a törtfehér változatait variálta hol lendületes, hol letisztult stílusban. Az esős őszi napokon sem kell visszariadnod a világos árnyalatoktól, egy fekete csizmával még elegánsabb szintre is emelheted a halvány színeket. Élénk lilával is kombinálható és nagyon szexis, feltűnő hatást érhetünk el ezzel a kombinációval.

Elefánt selyem kendő

Sonia Rykiel sosem félt a merész színektől, a tűzpiros lobbanékonyságát mustáros tónusokkal hozza egyensúlyba, illetve világos narancsvörössel tüzeli fel, hogy még élénkebb legyen. Ha ennyire nem vagyunk merészek, akkor fehérrel vagy feketével kombináljuk a pirosakat.

Végezetül pedig néhány őszi-téli színpalettával  zárjuk cikkünket . A dél-kaliforniai Design Options nőiruha színelőrejelzésében 6 fő trendet különböztet meg.

 

 

 

 

 

 

Originally posted 2013-08-28 12:55:28. Republished by Blog Post Promoter

Leave a Comment