Selyemsálak hostesseknek, kollégáknak

Kézzel festett selyem kendők, sálak hostesseknek céges rendezvényre

Selyemsáljainkat tucatjával viszik ballagásra, esküvőkre, évfordulókra, szülinapokra, stb. Azonban az utóbbi időkben új ötlettel álltunk elő, mely egyre nagyobb népszerűségnek örvend: elkezdtünk selyemsálakat festeni hostess lányok számára!


Kézzel festett selyem kendők, sálak hostesseknek céges rendezvényre

A hostessek munkaköre bár egyszerűnek tűnik, de mégis nélkülözhetetlen; az ő feladatuk a programszervezés, segítségnyújtás, útbaigazítás, kedvcsinálás. A hostess munkakörökre való felhívásokban mindig kiemelt helyen tüntetik fel, hogy életvidám, energikus, segítőkész, mutatós lányokat keresnek, ami nem véletlen, hisz egy (jó) hostess
alapvető ismertetőjegyei az óriási mosoly és csinos öltözék.

A logózott póló reméljük hamarosan a múlté, hiszen nehéz benne igazán csinosnak látszani, ráadásul magassarkúval sem mutat valami jól, a magassarkút pedig majdnem minden alkalommal elvárják a hostess lányoktól.

A mi ötletünk a stílusos céges/üzleti rendezvények kiegészítőjeként – mindenféle elfogultság nélkül – egy selyemsál. Ez egyrészt „egységesítheti” a lányokat, azaz egyértelművé teszi a vendégek számára, hogy ők a személyzet (persze ehhez ugyan olyan selyemsálakra lesz szükség) másrészt pedig finom eleganciát kölcsönöz a hölgyeknek, ebben igazán nőiesek és feltűnők lesznek.

A minőségi, kézzel készített selyem nem utolsó sorban remek marketingfogás is, hisz emeli a rendezvény színvonalát. Csak egy nívós, igényes esemény lehet az, aminek a hostessei selyembe bújnak.

A selyemsál színe harmonizálhat a céggel, sőt, a céges logó, vagy arculati színek művészi megjelenítésére is sor kerülhet, így egyedi, kreatív és mutatós végeredményt kaphatunk és hostess lányaink is örömmel viselik majd az „egyenruhát”.

Nézd meg ezt a csilláros kendőt, mely egy kiállításra készült öltözetkiegészítőként!

Hostess kendők, sálak, kézzel festve tiszta selyemből

Originally posted 2013-07-04 08:08:41. Republished by Blog Post Promoter

Leave a Comment