Selyem stóla Anitának

anita tavirozsa selyem
Anitának készült ez a türkizkék-türkizzöld selyemstóla, amit ha minden igaz, már meg is kapott! Testvérétől kiinduló információként a színeket és a nevet kaptam, ebből született meg a tervrajz, majd a kész stóla. Mivel Anita életmód-tanácsadó, és fontosnak tartja a vízfogyasztást, a stóla közepére egy tavirózsa került, melyből nevének középső betűje nő ki. Levelekkel, indákkal tarkított vizilátkép kerekedett ki belőle szép színátmenetekkel és arany kontúrral. Az utolsó képen látható nyaklánc színeivel festettem meg. Isten éltessen, Anita!

Mérete/size: 90*215 cm
Anyaga/material: 100% pongé 5 hernyóselyem

Ha te is szeretnél szeretteidnek, üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, keress bizalommal a 20/929-1011-es telefonszámon, vagy a silkyway@selymetfestek.hu e-mailcímen.

Az oldalamon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Silkyway – selyemfestés művészi fokon, nőktől nőknek

Originally posted 2011-08-01 16:47:15. Republished by Blog Post Promoter

Leave a Comment