Silkyway selyemfestő műhely telefonszám, elérhetőség+36 20 929 1011

Hívható: hétfőtől - péntekig 9-17 óráig

Cím: 2142 Nagytarcsa, Cserfa u. 2. (időpont kérésre)

E-mail: rendeles@silkyway.hu

 

Bevásárlókosár - 0,00 Ft

Az Ön bevásárlókosara üres.

Ajándék tanároknak, óvónőknek, osztályfőnöknek évzáróra, ballagásra

Egyedi ballagási ajándék tanároknak, osztályfőnököknek, óvónéniknek!

Bármely kendőnk utólag feliratozható, ezért választhatsz készletről is!

 

Például a Nefelejcs kendőnek a szirmaiba, leveleibe bele tudjuk írni a neveket, vagy más mintákban is elhelyezhetőek a gyerekek nevei!

Nefelejcs kendőnk a ballagási időszakban a jól variálható virágminta és a lehetséges változatos színvilága miatt népszerű!

 

Ballagási ajándék óvónőknek - gyerekek neveivel, nefelejcs kendő

 

Egyedi ajándékot adnál idén kedvenc tanárodnak, pedagógusoknak, osztályfőnöködnek, óvónődnek?

Indián nyár selyem kendő - ajándék nőknek, tanároknak, óvónőknek évzáróra, ballagásra. Ajándék nőknek karácsonyra, születésnapra, évfordulóra

Az év végét az utolsó záródolgozatokon kívül még az a dilemma is megnehezíti, hogy milyen ajándékkal is kéne meglepnünk szeretett tanárunkat? Vitázik az osztály, sehol egy jó ötlet.

 

Ajándékot venni sosem egyszerű feladat. Túl személyeset venni nem tanácsos, hiszen nem biztos, hogy eltaláljuk az ízlését, valamint az olyan szokásos ballagási ajándékokkal, mint a váza vagy pohárkészlet már tele lehet a pincéjük is.

 Ajándék tanároknak: virágos vagy nonfiguratív női selyem kendő, sál

 Az ajándék lényege, hogy, amikor ránéz az illető, eszébe jusson róla az ajándékozó,ezért a mi ajánlatunk egy különleges, kézzel készített selyemkendő. Kifinomult eleganciája, egyedi mintái és lenyűgöző színei egész biztos, hogy leveszik a lábáról szeretett tanárunkat. Szívesen helyezünk el a selyemsálon jelképes szavakat, évszámokat, neveket, így akár teljesen személyessé is tehető, ami például egy vázáról nem mondható el.  

 

Kattints a képre!

 

Ajándék ballagásra tanároknak, óvónőknek, osztályfőnököknek - Silkyway kézzel festett selyem kendők, sálak 3-5000 forint között Ajándék ballagásra tanároknak, óvónőknek, osztályfőnököknek - Silkyway kézzel festett selyem kendők, sálak 3-5000 forint között Ajándék ballagásra tanároknak, óvónőknek, osztályfőnököknek - Silkyway kézzel festett selyem kendők, sálak 3-5000 forint között
Ajándék ballagásra tanároknak, óvónőknek, osztályfőnököknek - Silkyway kézzel festett selyem kendők, sálak 3-5000 forint között Ajándék ballagásra tanároknak, óvónőknek, osztályfőnököknek - Silkyway kézzel festett selyem kendők, sálak 3-5000 forint között Ajándék ballagásra tanároknak, óvónőknek, osztályfőnököknek - Silkyway kézzel festett selyem kendők, sálak 3-5000 forint között
Ajándék ballagásra tanároknak, óvónőknek, osztályfőnököknek - Silkyway kézzel festett selyem kendők, sálak 3-5000 forint között Ajándék ballagásra tanároknak, óvónőknek, osztályfőnököknek - Silkyway kézzel festett selyem kendők, sálak 3-5000 forint között Ajándék ballagásra tanároknak, óvónőknek, osztályfőnököknek - Silkyway kézzel festett selyem kendők, sálak 3-5000 forint között

 

 

 

 Egyedi kendők, sálak tanároknak, óvónéniknek, dadusoknak 

Óvónénik megajándékozására is szuperkreatív ötletekkel állunk rendelkezésre! El tudjuk helyezni az ovisok nevét a selyemkendőn, valami találó minta kíséretében, illetve ovisok rajzait is rá tudjuk festeni a selyemsálakra, így az ajándék garantáltan egyedi és nem utolsósorban megható.

 

1. Meglévő mintáink új színekben

 Kérjetek új színváltozatokat az egyediség érdekében!

Nálunk nincs két egyforma kendő, de ha tudjátok, hogy az óvónéni, tanárnéni milyen színeket szeret (hordani), az megkönnyíti a helyzetet, hiszen el tudjuk készíteni bármely mintánkat az Ő színeiben!

 

Ajándék ötletek óvónőknek, dadusoknak: kézzel festett selyem sálak, kendők

Pillangómese selyem kendőnk kis méretben, különféle színekben

 Gondoljátok át, milyen színeket hord a hölgy, mi áll jól neki (hajszín, szemszín, bőrtípus alapján).

 

 

2. Új minta a csoport nevéből

Szívesen tervezünk nektek új kendőt az ovis csoport nevéből kiindulva.

Így született meg katicás kendőnk is! A nefelejcs csoportnak is új mintát készítettünk.

   Ajándék ötletek óvónéniknek, dadusoknak ballagásra: kézzel festett kendők a csoport nevéből kiindulvaAjándék Karácsonyra tanároknak, óvónőknek. Az ovis csoport nevével, jelével, stb.  Ajándék ötletek ballagásra, évzáróra tanároknak, óvónéniknek, dadusoknak - kézzel festett női selyem kendők, sálakAz állatfigurák vagy a virágok nagyon jól mutatnak a selyemkendőn, és egyáltalán nem lesz gyerekes nyakba kötve,

hanem egy szép, színes kendő és egy örök emlék lesz az eredmény.

Új kendő tervezésénél egy minimális, egyszeri tervezési díjat kérünk, amely több kendő rendelése esetén eloszlik a kendőkre. 

 

 

3. Rajzolják meg az ovis gyerkőcök!

Ez egy nagyon izgalmas ajándék, hiszen maguk a gyerekek is részt vesznek az óvónéni ajándékának elkészítésében!

Döntsék el a gyerekek, mi legyen a kendőn, rajzoljátok meg és küldjétek el nekünk postán a rajzokat, hogy mi megfesthessük kendőn!

ajándék óvónőknek - gyerekrajzos selyemkendők kézzel festve. Ajándék óvónéniknek, tanároknak, dadusoknak ballagásra, évzáróra

Gyerekek rajzaiból festettük meg ezt a kendőt, többféle színben

 Hosszabb előkészítést igényel, mint a fenti két változat, de megéri, és a gyerekek számára is nagyon élvezetes feladat!

A gyerekrajzos kendők árai a minták sűrűségétől függnek, ezért nézd meg a már elkészült darabokat, amiből kiindulhatsz a kalkulálásnál, és kérd kolléganőnk segítségét a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen a pontos ármeghatározáshoz.

 

 

 Ajándék ötletek óvónéniknek, dadusoknak: gyerekek rajzaival megfestett selyem kendők többféle háttérszínnel

A kendők hátterét és szegélyét is ti határozzátok meg, ez teszi egyedivé a kendőket. Ugyanaz a rajz más háttérrel, színekkel teljesen másképp néz ki. Válasszatok színeket a tanárnő/óvónő egyéniségéhez igazítva!

 

 
 

Ajándék ötletek óvónőknek, dadusoknak ballagásra, évzáróra - gyerekek rajzaival készülő egyedi selyem kendők kézzel festve

13 gyerkőc rajzolta meg ezeket a halakat, mi pedig kendőre álmodtuk, többféle háttérrel, a gyerekrajznak

 megfelelő színekben.

Egy 55 cm-es kendőhöz kb. 5-12 rajz, a 90 cm-es kendőhöz 12-20 (A5-ös méretű) rajz szükséges.

Ha budapestiek vagytok, vagy meg tudjátok oldani, a műhelyünkből elvihettek ingyen egy 55*55 cm-es vagy 90*90 cm-es papírt is, amire egyből megrajzolhatják a gyerekek a kompozíciót. 

 

 

Ajándék tanároknak, óvónéniknek - gyerekek rajzaival megfestett selyem kendőHa sok kis rajzot küldtök nekünk, azokat tetszőlegesen elhelyezzük a kendőn, hogy egy egységet alkossanak. Például ha minden gyerkőc egy szál virágot rajzol, akkor a kendő belseje felé nézhetnek a virágok, és színátmenetes háttérrel megfestve nagyon szép kendőt kapunk. Középen egy napocska rejlik, mely a tanárnőt/óvónőt szimbolizálja.

Egy-egy virágszál minden gyerkőctől, és mellette a neveik.

Ideális ajándék tanárnőknek, óvónőknek Karácsonyra, ballagásra. 

Kérhető feliratok:

- gyerekek keresztnevei

- dátum, óvóda, iskola neve

 
   

További ötletek: 

Nefelejcs csoportnak nefelejcses kendő, a gyerekek neveivel

Ajándék ötletek ballagásra óvónőknek, dadusoknak. Kézzel festett selyem kendők, sálak egyedi megjelenésben Ajándék ötletek óvónőknek, dadusoknak: kézzel festett selyem kendők, sálak ovisok rajzaiból, vagy az óvodai csoport neve köré építve

 Erre a sálra  a gyerekek óvodai jele és neve került, körbefutó szegélyként

 

 

Ajándék ötletek óvónéniknek, dadusoknak - gyerekek jeleivel díszített egyedi kendő, sál selyemből, kézzel festve

 

Ajándék óvónéniknek ballagásra, évzáróra - gyerekek jeleivel és neveivel megfestett egyedi selyemkendő Ajándék óvónéniknek ballagásra, évzáróra - gyerekek jeleivel és neveivel megfestett egyedi selyemkendő  Ajándék óvónéniknek ballagásra, évzáróra - gyerekek jeleivel és neveivel megfestett egyedi selyemkendő 

 

Rózsa selyemsálunkat a rózsa csoport kapta 

 A levelekbe a gyerekek neveit írtuk 

 

Ajándék ötletek óvónőknek, dadusoknak ballagásra ovisok rajzaival, vagy a csoport nevének megjelenítésével

 

A selyemkendőkben nem csak azt szeretjük, hogy „dedikálhatók”, de az óriási választéknak köszönhetően, könnyen ki lehet választani olyat, ami tökéletesen passzol a megajándékozott tanár, óvónő egyéniségéhez, öltözködési stílusához.