Silkyway selyemfestő műhely telefonszám, elérhetőség+36 20 929 1011

Hívható: hétfőtől - péntekig 9-17 óráig

Cím: 2142 Nagytarcsa, Cserfa u. 2. (időpont kérésre)

E-mail: rendeles@silkyway.hu

 

Bevásárlókosár - 0,00 Ft

Az Ön bevásárlókosara üres.

Vissza az előző oldalra

Ajándék nőknek Karácsonyra

Karácsonyi ajándék nőknek: kézzel festett selyem sálak, kendők rengeteg motívummal és végtelen színösszeállításban a Silkyway selyemfestő műhelybőlEgyedi ajándék nőknek Karácsonyra: kézzel festett selyem sálak, kendők a Silkyway selyemfestő műhelyből. Tökéletes ajándék: örök, hordható darab, egyedi alkotás.

Évről évre felmerül a kérdés, mit adj női szeretteidnek, ismerőseidnek Karácsonyra? Idén válassz egyedi ajándékot nekik: kézzel készült selyem sálakat, kendőket! Minden korosztály számára megtalálod a megfelelőt a közel 200-féle alkotásunkból, több száz színösszeállításban. De ha ez nem elég, te is kérhetsz újabb színkombinációkat a meglévő mintáinkból, hogy még testre szabottabb legyen az ajándék! Ráadásul felár nélkül! Kell ennél több?

Rendelhető termékeink között megtalálod a több éves repertoárunkat, közte a jelenleg is készleten lévő termékeinket, valamint a rendelhető színváltozatokat. 

Ha szeretnéd megterveztetni az elképzeléseidet, nálunk az is lehetséges! Keress meg minket az ötleteddel, és csekély tervezési díj ellenében papírra, majd kendőre álmodjuk a tökéletes ajándékot.

Már nincs idő tervezni, kivitelezni? Válassz készletünkből - ezek e sálak, kendők azonnal elvihetőek műhelyünkből!

 

Karácsonyi ajándék kendők, sálak nőknek 

Íme néhány sálunk, kendőnk ízelítőül, a teljes választékot a kendők, sálak menüpontban találod!