Silkyway selyemfestő műhely telefonszám, elérhetőség+36 20 929 1011

Hívható: hétfőtől - péntekig 9-17 óráig

Cím: 2142 Nagytarcsa, Cserfa u. 2. (időpont kérésre)

E-mail: rendeles@silkyway.hu

 

Bevásárlókosár - 0,00 Ft

Az Ön bevásárlókosara üres.

Ajándékot keresel esküvődre az Örömanyáknak? 


Ajándék örömanyáknak - kézzel festett selyem kendők, sálak

Napsütés, tavasz, szerelem…bár  az esküvők nincsenek évszakhoz kötve, bizonyára legtöbben egy kellemesen meleg tavaszi vagy nyári napra tűzik ki álomesküvőjük megrendezését. 

 

Bár kétségtelenül az ifjú pár van a legnehezebb helyzetben, hisz rájuk hárul a szervezés, azonban a vendégnek is alaposan fel van adva a feladat, mikor esküvői ajándékvásárlásról van szó. 

 

Nyílt titok, hogy a legjellemzőbben a menyasszony és a vőlegény pénznek örülnek legjobban, esetleg edénykészleteknek, bútoroknak, amivel megkezdhetik a közös életüket. De mi a helyzet az örömanyák ajándékával? 


Mondanunk sem kell, hogy az örömanyáknak kiemelt szerepük van az esküvőn, így nem árt valami személyes és praktikus ajándékkal előrukkolni. A már tomboló esküvői szezonra tekintettel, most megosztjuk saját ötletünket és tapasztalatainkat. 

 

Elsősorban ballagásra, utcai viseletre, elegáns ruhákhoz készítettünk selyemsálakat, amikor is egy-két éve, a nyár felé közeledve megrohamoztak minket az emberek, ajándékot keresve az örömanyáknak, örömapáknak. 

 

Akkor jöttünk rá, hogy különleges selyemsáljaink esküvői ajándékként is megállják a helyüket, így ráálltunk a dologra és sorra vettük fel a megrendeléseket, különböző, egyéni kívánságok alapján. Ezek után bátran ajánljuk magunkat a tanácstalanoknak, hisz az esküvői ajándéknak különlegesnek kell lennie. Mi is lehetne szebb ajándék az örömanyáknak, mint egy csodaszép, egyedi, kézzel készített selyemsál, amire viselés közben minden nap ránéz, és eszébe jut a csodálatos esemény.  

 

 

Selyemsáljaink kifinomult eleganciája és minősége tökéletes összhangban áll a menyegzők emelkedett hangulatával, így megfelelő ajándék lehet az örömanyáknak. 


Választékunk óriási, szívesen teszünk eleget egyéni kívánságoknak is, mint például egy kedves idézet, mely még kivételesebbé teszi az örömanyák ajándékát. 

 

Térjen be hozzánk, válogasson a kézzel készített, minőségi selyemsálak között és válassza ki az ideális esküvői ajándékot a nagy alkalomra!  

 

 

Adj ajándékba igazi kézműves alkotást: kézzel festett selyem sál Örömanyáknak
Modern mintás selyem kendők, sálak